OMOD

Organisasjonen mot offentlig diskriminering

Skjermbilde 2017-04-27 kl. 19.28.20

Miljøpartiet De Grønne Vestfold inviterer til temakveld om inkludering og diskriminering på Tønsberg Bibliotek mandag 8. mai kl 18:00. Noen ganger.

meilleur site de rencontre 100 pour 100 gratuit

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=simulatore-trading-binario-gratuito-e-senza-registrazione&372=bf Miljøpartiet De Grønne Vestfold inviterer til temakveld om inkludering og diskriminering på Tønsberg Bibliotek mandag 8. mai kl 18:00.

guide to binary options Noen ganger opplever vi det subtilt, andre ganger direkte og voldsomt. Enten vi blir ramma av det selv, eller ikke, vi har alle hørt den ubehagelige kommentaren, mistenkt at noen ble ekskludert i en ansettelse eller i en boligutleieprosess, eller opplevd å bli trakassert på grunn av et kulturelt klesplagg, utseende, eller hvilket land man kommer fra.

http://foodintravel.it/integrale-o-raffinato/?_sm_byp=iVV1MMS0FwM6QwFs%252520and%252520x=y/ Men hvor stort er problemet? Blir det verre eller bedre? Og ikke minst – Er det ditt ansvar? Enten du er politiker, arbeidsgiver eller en alminnelig verdensborger som befinner deg i nærheten av Tønsberg, så inviteres du til å delta på temamøte om rasisme og inkludering. Det er et mål at vi skal komme fram til noen konkrete forslag til handling for å øke inkludering og begrense diskriminering i vårt lokalsamfunn og du inviteres til å tenke høyt, diskutere og komme med forslag.

http://mustangcipowebaruhaz.hu/?sisd=optiontrader&5f7=78 Dette blir også en mulighet til å snakke med politikere om hva du mener bør gjøres og om du vil, stille spørsmål til politikerne. Alle politiske partier oppfordres til å delta, og å gjøre seg tilgjengelige for spørsmål og innspill.

watch Vi serverer kaffe, te og en liten snack.

here (Foreløpig) Program:

http://www.sugaredstyle.com.au/?seltork=Binary-options-valuation-bully&4f4=0e Del 1:Innledere

go site 1. Akhenaton de Leon fra OMOD – Organisasjonen mot offentlig diskriminering: Hvordan håndtere rasisme når vi opplever det?

go here 2. Rebeka Holmes-Farmen, Rådgiver i Inkludering og Samfunn, NAV Vestfold – Inkludering i arbeidslivet – utfordringer for arbeidstakere og arbeidsgivere og tips til økt inkludering.

go to link Del 2: Workshop og diskusjon

site rencontre quebec payant Deltakere inviteres til å diskutere med innledningene som bakteppe. Det er et mål at møtet skal resultere i konkrete forslag til handling for bedre inkludering, og hva vi kan gjøre med diskriminering både som storsamfunn og individer. Politikere inviteres spesielt til å komme og snakke med folk, og ikke minst lytte til dem som opplever diskriminering og jobber med inkludering til daglig.

Kontakt / praktisk: Stine-Marie Schmedling: 47600612/stine.marie@gmail.com

https://www.facebook.com/events/281169308994176/

Comments are closed.