OMOD

Organisasjonen mot offentlig diskriminering

Screen Shot 2016-08-22 at 10.50.06 AM

19. Aug. 2016
by admin
Comments Off on MÅNEDENS LEDER i “Politi Forum” Utlendings- kontroll er vanskelig. Skrevet av Ole Martin Mortvedt redaktør.

MÅNEDENS LEDER i “Politi Forum” Utlendings- kontroll er vanskelig. Skrevet av Ole Martin Mortvedt redaktør.

optionen handeln demo konto     På lederplass skriver Politiforum: “Det er viktig at politiet som etat, og politifolk som lovens håndhevere, forstår hvordan det oppleves å bli kontrollert. De fleste politifolk opplever at personer som bevist har brutt loven, forstår og anerkjenner at … Continue reading

Screen Shot 2016-08-22 at 10.29.20 AM

http://kitzmann-architekten.de/?slava=bin%C3%A4re-optionen-template&309=cb binäre optionen template 19. Aug. 2016
by admin
Comments Off on – Hva er poenget med å oppføre seg lovlig, og ha alle papirer i orden, hvis man likevel blir stoppet av politiet? spør lederen for OMOD? Politiforum om Racial Profiling.

– Hva er poenget med å oppføre seg lovlig, og ha alle papirer i orden, hvis man likevel blir stoppet av politiet? spør lederen for OMOD? Politiforum om Racial Profiling.

http://www.politiforum.no/no/nyheter/2016/august/-+Tjener+utlendingskontrollen+hensikten%3F.d25-T2JDYYE.ips – Hva er poenget med å oppføre seg lovlig, og ha alle papirer i orden, hvis man likevel blir stoppet av politiet? spør lederen for OMOD? Politiforum om Racial Profiling. – Jeg ser at politiet ofte klager over for … Continue reading

Skjermbilde 2016-05-24 kl. 12.17.35

opzioni binarie prova 24. May. 2016
by admin
Comments Off on – Ja, raseprofilering er et norsk problem – Raseprofilering er en dagligdags opplevelse for mange afrikanere i Oslo, sier Elvis Chi Nwosu (Ap). Politiker Ubah Aden og skribent Mina Adampour er enige med Nwosu i at politiet har store utfordringer med diskriminerende praksis.

– Ja, raseprofilering er et norsk problem – Raseprofilering er en dagligdags opplevelse for mange afrikanere i Oslo, sier Elvis Chi Nwosu (Ap). Politiker Ubah Aden og skribent Mina Adampour er enige med Nwosu i at politiet har store utfordringer med diskriminerende praksis.

trading binario prova gratis http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/30382

Skjermbilde 2016-05-24 kl. 12.27.29

opcje binarne konto demo bez depozytu 19. May. 2016
by admin
Comments Off on – Hva med deg? Har du oppholdstillatelse? Ina Aarti har bodd i Norge siden hun var ni måneder gammel. Da hun og samboer Per-Jørgen Olsen fra Fredrikstad skulle snakke boliglån med Nordea i Fredrikstad holdt det ikke med offisielle dokumenter for å bevise at hun er norsk.

– Hva med deg? Har du oppholdstillatelse? Ina Aarti har bodd i Norge siden hun var ni måneder gammel. Da hun og samboer Per-Jørgen Olsen fra Fredrikstad skulle snakke boliglån med Nordea i Fredrikstad holdt det ikke med offisielle dokumenter for å bevise at hun er norsk.

demo mode trader binario Nordea trenger å sende sine ansatte på kurs-:) http://www.nrk.no/ostfold/

Skjermbilde 2016-05-11 kl. 16.19.24

option fair demo 11. Apr. 2016
by admin
Comments Off on Hvordan får man flere politistudenter med innvandringsbakgrunn? For å få råd om dette inviterte Politihøgskolen til en egen erfaringssamling 11. april.

Hvordan får man flere politistudenter med innvandringsbakgrunn? For å få råd om dette inviterte Politihøgskolen til en egen erfaringssamling 11. april.

cos e il trading http://www.phs.no/om-phs/nyheter/politiet-for-alle/ OMOD, Rådet for Innvandrerorganisasjoner i Oslo, Islamsk Råd Norge, Atlas Kompetanse og flere på møte om rekruttering og utdanning av politi til det mangfoldige Norge – takk til PHS og rektor Nina Skarpenes for invitasjonen! Flott at direktøren for … Continue reading

Skjermbilde 2016-03-06 kl. 08.25.49

binäre optionen handeln strategie 28. Jan. 2016
by admin
Comments Off on Hvordan forebygge utenforskap og radikalisering blant unge? Et samarbeid mellom EMI & OMOD

Hvordan forebygge utenforskap og radikalisering blant unge? Et samarbeid mellom EMI & OMOD

esempi di sistema binario Utrop: De fleste barn og unge i Oslo har det trygt og godt. Likevel er det enkelte som faller utenfor fellesskapet. Marginalisering og utenforskap kan få negative konsekvenser for den enkelte og samfunnet. Ekstremisme kan bli en måte å gjøre … Continue reading

Skjermbilde 2016-03-06 kl. 08.42.42

22. Jan. 2016
by admin
Comments Off on Er det lov å kalle Lamin for «neger»? Er det lov å kalle noen for «neger»? Lamin anmeldte kvinnen som kalte han det på et gatekjøkken i Porsgrunn.

Er det lov å kalle Lamin for «neger»? Er det lov å kalle noen for «neger»? Lamin anmeldte kvinnen som kalte han det på et gatekjøkken i Porsgrunn.

Saken er veldig interessant fra et juridisk ståsted. OMOD har gitt Lamin moralsk støtte og juridisk veiledning i forhold til denne saken og dessverre andre saker også. Vårt råd til ham hvis politiet henlegger saken, er å anke den til … Continue reading

Skjermbilde 2016-03-06 kl. 09.08.52

29. Dec. 2015
by admin
Comments Off on Frykter en ny hatbølge -Fagfolk krever politikompetanse på hatkriminalitet for å møte utviklingen

Frykter en ny hatbølge -Fagfolk krever politikompetanse på hatkriminalitet for å møte utviklingen

De siste fem årene har over 60 prosent av anmeldelsene kommet på forbrytelser begått på bakgrunn av etnisitet eller rase. Akenathan De Leon ved Organisasjon mot offentlig diskriminering (Omod) mener de fleste innvandrere ikke anmelder hatkriminalitet.  http://www.klassekampen.no/article/20151229/ARTICLE/151229877