OMOD

Organisasjonen mot offentlig diskriminering

politi

go to site 29. Oct. 2008
by admin
Comments Off on – Politiuniformen er nøytral, mener Politiets Fellesforbund

– Politiuniformen er nøytral, mener Politiets Fellesforbund

http://unikeld.nu/?ioweo=come-fare-pratica-di-trading&2da=72 Arne Johannessen i Politiets Fellesforbund synes Akhenaton de Leon har en merkelig tilnærming til hijab-debatten.

norges

source site 19. Sep. 2008
by admin
Comments Off on Norges demokratiske problem

Norges demokratiske problem

http://mullbergaskolan.se/?pankreatit=Best%C3%A4ll-Cialis-60-mg&c34=cb Forrige uke meldte NRK at de 169 representantene også fra 2009 ligger an til å bli blendahvite, uten den mangfoldige bakgrunnen som nå nærmere hver tiende innbygger har. Dette er et betydelig demokratisk problem, slik OMOD-leder Akhenaton de Leon påpeker … Continue reading

Skjermbilde 2015-06-29 kl. 22.01.38

click here 12. Sep. 2008
by admin
Comments Off on Morgenbladet: Vinden snur Norsk asylpolitikk har tatt en dansk vending. Barna merker først den nye norske kulden.

Morgenbladet: Vinden snur Norsk asylpolitikk har tatt en dansk vending. Barna merker først den nye norske kulden.

http://weselny-duet.pl/visre/pieor/362 … men ikkje alle naboane vil ha dei bort: – I gardshuset på asylmottaket i Rygge står det sekk på sekk med klede som lokalbefolkninga har gitt i gåve. Les mer om saken her:  http://morgenbladet.no/samfunn/2008/vinden_snur

barneverning

1. Sep. 2008
by admin
Comments Off on Barneverning

Barneverning

Barnelovutvalget, som ble oppnevnt av den forrige barne- og likestillingsministeren, har laget et forslag til endringer i reglene for foreldreansvar, bolig og samvær i barneloven. Høringsfristen går ut i dag, og OMOD er ikke fornøyd med forslagene.